Opinie

Zobacz co piszą klienci o butach Watts. Poznaj ich opinie.

 

Jeśli kupiłeś obuwie Watts, zachęcamy Cię, do pozostawienia opinii. Pomóż innym podjąć decyzję. Pola nie są obowiązkowe, ale pamiętaj, że im więcej danych podasz tym Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna i wartościowa.

Będziemy szczególnie wdzięczni jak zmieścisz także zdjęcie z butami Watts w Twoim miejscu pracy, na nodze.. 🙂

1 2
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: yellow) photo review
VayaArt
15 listopada, 2020
U nas firmie, na naszych posadzkach, doskonale się sprawdzają. Jest wygodnie i kolorowo :).
Przymierzamy się do zakupu kolejnych! Reszta zespołu także ich zapragnęła! 😉
Pomocne?
2 0
Obuwie medyczne damskie (pełne, kolor: seagreen) photo review
Matylda Bran.
11 lipca, 2020
Wirusy, bakterie.. trudne czasy, ale fajnie, że są produkty, które pomagają w walce z zagrożeniami. Lubię moje wattsy :). Wygodnie, lekko i czysto! Baaardzo polecam.
Aaaaa.. obsługa przemiła :))
Pomocne?
1 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: pink) photo review
Mariola
18 czerwca, 2020
Branża / Profesja: Pielęgniarka
Buty bardzo wygodne, nie ślizgają się. Jeśli chodzi o działania antystatyczne, byłam sceptyczna. Jednak na prawdę wszystkie metalowe klamki przestały mnie „kopać”. Na prawdę rewelacja! Polecam!
Pomocne?
2 4
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: navy) photo review
Izabela Lesnow
28 maja, 2020
Obuwie w ciekawej ofercie kolorystycznej i mega wygodne w używaniu . Dodatkową zaletą jest opcja antybakteryjna i możliwość prania.Zdecydowanie polecam
Pomocne?
3 1
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: red) photo review
Patrycja Kliszewska
25 maja, 2020
Rewelacyjne obuwie – bez względu na ilość godzin, które spędzam w nich na nogach, czuję się jakbym pracowała boso. Buty są świetne wyprofilowane, przewiewne i łatwo zadbać o ich czystość. Polecam!
Pomocne?
2 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: pink) photo review
Bożena
20 maja, 2020
Moja kolejna para. :))) Najlepsze jakie nosiłam dotychczas.
Pomocne?
4 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: yellow) photo review
Lidia Bawska
19 maja, 2020
Pełen komfort! 🙂 ♥
Pomocne?
1 0
Obuwie medyczne męskie (pełne, kolor: seagreen) photo review
Jan
24 kwietnia, 2020
W biurze białe.. a po pracy wskakuje w zielone. W końcu na działce też trzeba mieć wygodnie. 😉
Pomocne?
3 0
Obuwie medyczne męskie (wsuwane, kolor: navy) photo review
Magdalena
24 kwietnia, 2020
Buty wspaniałe! Często cały dzień na nogach. Lekkie, wygodne… No i w końcu nie wieje nudą jeśli chodzi o kolorystkę. Do tej pory chodziłam w crocsach, ale Watts bije je na głowę :). Polecam.
Pomocne?
3 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: pink) photo review
Stomatologia Krot.
19 kwietnia, 2020
W naszej klinice staramy się zachować najwyższe standardy higieny – na każdym polu. Buty antybakteryjne bardzo wpisują się do naszych procedur. Poza tym wygodne i bardzo lekkie. Noga nie przegrzewa si…More
W naszej klinice staramy się zachować najwyższe standardy higieny – na każdym polu. Buty antybakteryjne bardzo wpisują się do naszych procedur. Poza tym wygodne i bardzo lekkie. Noga nie przegrzewa się nawet po całym długim dniu noszenia. No i… uwielbiam różowy.. :).

Polecam.

Pomocne?
2 0
Obuwie medyczne damskie (pełne, kolor: red) photo review
Aneta
5 kwietnia, 2020
Wygląd? Rzecz gustu – dla mnie są ok (może na bal niekoniecznie ;). Jednak jeśli chodzi o komfort – są idealne! Rzadko zdarza się, aby po całym dniu chodzenia czuła jakbym chodziła w domowych kapciach…More
Wygląd? Rzecz gustu – dla mnie są ok (może na bal niekoniecznie ;). Jednak jeśli chodzi o komfort – są idealne! Rzadko zdarza się, aby po całym dniu chodzenia czuła jakbym chodziła w domowych kapciach. Lekkie jak piórko, super dopasowane, łatwe w czyszczeniu… Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem – niech już przestanie. Nie będzie żałował… Cena? Hmm… a ile wydasz na markowe buty w galerii? No właśnie ;)..
Pomocne?
2 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: azure) photo review
Zakład Mikrobiologii UCK WUM
2 kwietnia, 2020
Zakład Mikrobiologii UCK WUM Warszawa ul. Banacha bardzo dziękuje za wygodne obuwie!
Pomocne?
3 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: navy) photo review
Zakład Mikrobiologii UCK WUM
2 kwietnia, 2020
Zakład Mikrobiologii UCK WUM Warszawa ul. Banacha bardzo dziękuję za wygodne obuwie!
Pomocne?
2 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: azure) photo review
O. Asia
24 marca, 2020
Niebieskie moje ulubione. Fajnie, że mona prać w pralce.
Są OK.
Pomocne?
2 0
Obuwie medyczne damskie (wsuwane, kolor: white) photo review
Marta Kowalczyk Upshall
11 lutego, 2020
Jestem fizjoterapeutka i na nogach spędzam ok 10h dziennie. Nigdy nie myślałam że znajdę buty które będą spełniać moje oczekiwania aż do teraz. W butach firmy Watts moje nogi naprawdę odpoczywają. Nie…More
Jestem fizjoterapeutka i na nogach spędzam ok 10h dziennie. Nigdy nie myślałam że znajdę buty które będą spełniać moje oczekiwania aż do teraz. W butach firmy Watts moje nogi naprawdę odpoczywają. Nie obcierają się i nie robią się odciski. Buty są dopasowane do stopy i naprawdę wygodne. Nie zamieniłabym na inne. Polecam je każdemu!!!
Pomocne?
2 0
1 2
20% rabatu
7% rabatu
Nie udało się
15% rabatu
10% rabatu
5% rabatu
Darmowa wysyłka
Nie dziś
Spróbuj szcześcia.
Wykręć RABAT!

Wprowadź swój adres e-mail i zakręć kołem.  To Twoja szansa na zakup butów Watts z rabatem!

Może zagrać tylko jeden raz.
Jeśli wygrasz, Twój kod rabatowy będzie aktywny przez 8 godzin.